سلامت

5 خاصیت بی نظیر خیار که جالب است بدانید

خیار یکی از بهترین منابع پتاسیم است. به طوری که هر 100 گرم از آن 136 میلی گرم پتاسیم دارد. پتاسیم موجود در خون اثرات سدیم را خنثی می کند و به حفظ تعادل الکترولیت کمک می کند. علاوه بر این، خیار در تنظیم فشار خون نیز مفید است.

به گزارش پایگاه خبری تیترچی، دلایل علمی متعددی وجود دارد که نشان می دهد خوردن خیار می تواند به بهبود سلامت شما کمک کند. در این مقاله به هشت مورد از فوایدی که بدن از مصرف خیار می برد اشاره شده است:

1) حفظ سلامت استخوان ها

خیار میوه ای کم کالری و غنی از مواد مغذی است. طبق تحقیقات، خیار سرشار از ویتامین K است که به ساخت و تقویت استخوان‌های قوی و سالم کمک می‌کند.

علاوه بر این، خیار سرشار از سیلیس است، عنصری ضروری که به ساخت بافت های قوی و سالم در عضلات، رباط ها، تاندون ها، غضروف ها و استخوان ها کمک می کند.

۲) از بین بردن بوی نامطبوع دهان

خیار به دلیل داشتن آب، فیبر و فتوشیمیایی می تواند بوی بد دهان را از بین ببرد. خشکی دهان یکی از دلایل رایج بوی بد دهان است. جالب است بدانید که بیش از 95 درصد ساختار خیار را آب تشکیل می دهد و همین ویژگی باعث می شود خیار به یک ماده غذایی آبرسان تبدیل شود. هنگامی که بدن کم آب می شود، دهان بزاق کمتری تولید می کند که می تواند منجر به بوی بد دهان شود. خوردن خیار می تواند به آبرسانی دهان و افزایش تولید بزاق کمک کند.

خیار حاوی مواد شیمیایی گیاهی مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدها است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و نقش مثبتی در کاهش باکتری های ایجاد کننده بوی بد دهان دارند.

3) کاهش فشار خون

خیار می تواند به کاهش فشار خون کمک کند، زیرا یک خیار خام تنها 6 میلی گرم سدیم دارد. طبق دستورالعمل های غذایی وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده، رژیم غذایی سرشار از سدیم باعث افزایش فشار خون می شود. همچنین افراد مبتلا به فشار خون بالا نباید بیش از 1500 میلی گرم سدیم در روز مصرف کنند.

4) پیشگیری از دیابت

خوردن غذاهای با شاخص گلیسمی پایین (GI) برای پیشگیری از دیابت مهم است. GI هر غذا از صفر تا 100 متغیر است. خیار دارای شاخص گلیسمی 15 است و غذای مفیدی برای بیماران دیابتی محسوب می شود.

خوردن غذاهای با GI پایین می تواند به کاهش مقاومت به انسولین کمک کند، که به نوبه خود به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند.

5) کاهش وزن

100 گرم خیار حدود 15 کالری مفید دارد. این مقدار همچنین یک گرم فیبر، 150 میلی گرم پتاسیم و مقدار بسیار کمی کلسیم، آهن، منیزیم، روی، ویتامین C، ویتامین های گروه B و 16 میکروگرم ویتامین K را تامین می کند.افزودن این میوه مشخصه و کم کالری به رژیم غذایی به طور قابل توجهی در کاهش وزن موثر است.

منبع خبر آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا