فرهنگ و هنر

بزرگداشت «مرتضی نعمت‌الهی» در خانه هنرمندان ایران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این مجسمه‌ساز فقید که خرداد امسال از دنیا رفت دانش‌آموخته مجسمه‌سازی دانشکده هنرهای زیبا بود و به تحصیل زیبایی‌شناسی در سوربن پاریس پرداخت. آثار او در بی‌ینال‌ها و نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی در تهران، پاریس و اصفهان ارائه شد و چندین اثر فضای شهری در اصفهان، تهران و کرج حاصل کار نعمت‌اللهی هستند.

مجسمه‌های شاخصی چون «طیران» [نخستین اثر آبستره شهری در ایران]، «شیخ بهایی»، «فردوسی» و «علی اکبر اصفهانی» از آثار او به شمار می‌روند.

این مراسم توسط انجمن مجسمه‌سازان ایران با همکاری خانه هنرمندان ایران برپا شده است و در خلال آن علاوه بر سخنرانی و پخش مصاحبه هنرمندان و صاحب‌نظران شاخص، دو فیلم مستند نیز روی پرده خواهد رفت.

بزرگداشت «مرتضی نعمت‌الهی» ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰ چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

بزرگداشت «مرتضی نعمت‌الهی» در خانه هنرمندان ایران

۲۴۲۲۴۳

خبرآنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا