
پاراگوئه ۰ – فرانسه ۱/ زشتترین خروس؛ مُردند تا در این بازی کثیف بُردند!
فرانسه در مرحله یکهشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ برخلاف دیدارهای قبلی کار آسانی نداشت و با یک گل از روی نقطه پنالتی از سد پاراگوئه گذشت.
استادیوم فیلادلفیا میزبان دیدار پاراگوئه و فرانسه از مرحله یکهشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ بود، دیداری که در پایان فرانسه بهسختی با نتیجه ۱-۰ برد.
پاراگوئه که با حذف آلمان شگفتیساز شده بود، موی دماغ فرانسویها هم شد. با اینکه توپ و میدان در اختیار خروسها بود، ولی پاراگوئه کمتر اجازه خلق فرصت خطرناک را به آنها میداد و شاگردان دیدیه دشان را هم کلافه کرده بود تا در نیمه اول شاهد گلی هم نباشیم.
در نیمه دوم تکنیکیهای فرانسه گره این بازی نهچندان جذاب را باز کردند. در دقیقه ۷۰ پس از این که خطای مدافع پاراگوئه روی دزیره دوئه را با استفاده از VAR داور تشخیص داد، کیلیان امباپه گره را باز کرد و دروازه را فرو ریخت. در دقایق پایانی این بازی فیزیکی و پربرخورد، شاگردان دیدیه دشان بازی را کنترل کردند تا با همان یک پنالتی برنده شوند.
در دقیقه آخر و وقتهای اضافه فرصتهایی دو تیم داشتند، اما بارها هم بازیکنان با یکدیگر درگیر شدند تا در نهایت گل دیگری را شاهد نباشیم.
۱۸ تیر از ساعت ۲۳:۳۰ در استادیوم بوستون، فرانسه در دیداری از مرحله یکچهارم نهایی جام جهانی به مصاف مراکش خواهد رفت.
منبع خبر ورزشی

