فرهنگ و هنر

بهتر نیست دست به دعا شد برای طول عمر ترامپ؟/ او چهار صباح دیگر بماند یحتمل اثری از آمریکا و تمدن غرب باقی نمی‌گذارد

به گزارش خبرآنلاین، حسین پاکدل نمایشنامه‌نویس، کارگردان و طراح تئاتر و مدیر فرهنگی شناخته‌شده با انتشار یک استوری در صفحه اینستاگرامش در مورد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا چنین نوشت: 

«بهتر نیست دست به دعا شد برای طول عمر ترامپ؟ این موجود متوهم خودپیامبرپندار شفادهنده که حتی به روی پاپ اعظم هم چنگ کشید، چون نقشه مقدس‌نمایی اعمال تجاوزگرانه‌اش را برهم زد. او که یک‌شبه قصد نابودی تمدن کهن ایران را داشت، در هر روز عمر کوتاه باقی‌مانده‌اش با لجاجت و بی‌خردی، بخش زیادی از امکانات، اعتبار و آبروی ینگه‌دنیا را به باد می‌دهد. چهار صباح دیگر بماند یحتمل اثری از آمریکا و تمدن غرب باقی نمی‌گذارد.» 

بهتر نیست دست به دعا شد برای طول عمر ترامپ؟/ او چهار صباح دیگر بماند یحتمل اثری از آمریکا و تمدن غرب باقی نمی‌گذارد

 از آغاز تجاوز آمریکا و اسرائیل به خاک ایران (۹ اسفند ۱۴۰۴ تا ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ و اعلام آتش‌بس دو هفته‌ای)، هم‌اکنون در روز ۴۶‌اُمِ قطع اینترنت و شاهد جایگزینی اینترانت (شبکه ملی اطلاعات) با اینترنت هستیم. یکی از تبعات این تصمیم -به هر علت منطقی هم که گرفته شده باشد ازجمله برای تامین امنیت ملی و محافظت از زیرساخت‌های کشور در مقابل حملات سایبری- حذف عموم کاربران فارسی‌زبان ساکن ایران از شبکه‌های اجتماعی جهانی ازجمله اینستاگرام و ایکس (توئیتر سابق) بوده است. 

۲۴۲۲۴۲

خبرآنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا