ارز دیجیتال

فِراری دل به دریا زد

اکوایران: شرکت فِراری از نمونه اولیه یک کشتی بادبانی مسابقه‌ای رونمایی کرده است که در سال آینده میلادی وارد اقیانوس خواهد شد. این شرکت ایتالیایی مشهور در روز چهارشنبه (4 تیر) اعلام کرد این کشتیِ تک‌بدنه با طول حدود 30 متر به‌عنوان یک پلتفرم تحقیقاتی برای فناوری‌هایی عمل خواهد کرد که می‌توانند به توسعه خودروهای جاده‌ای آینده و پروژه‌های ورزش‌های موتوری کمک کند.

به گزارش اکوایران، شرکت فِراری از نمونه اولیه یک کشتی بادبانی مسابقه‌ای رونمایی کرده است که در سال آینده میلادی وارد اقیانوس خواهد شد. فراری که سازنده خاص‌ترین خودروهای جهان است، تصمیم گرفته دل به دریا بزند.

به نوشته بلومبرگ، این شرکت ایتالیایی مشهور در روز چهارشنبه (4 تیر) اعلام کرد این کشتیِ تک‌بدنه با طول حدود 30 متر به‌عنوان یک پلتفرم تحقیقاتی برای فناوری‌هایی عمل خواهد کرد که می‌توانند به توسعه خودروهای جاده‌ای آینده و پروژه‌های ورزش‌های موتوری کمک کند. قرار است تمام سیستم‌های حاضر در این کشتی با انرژی خورشیدی تولیدشده از طریق بادبان و بدون موتور احتراقی تغذیه شوند.

فراری که شاید شناخته‌شده‌ترین سازنده سوپرکارها در جهان باشد، در حال ورود به زمینه‌های جدید است و در عین حال به تلاش‌های خود در عصر خودروهای برقی، سرعت بخشیده است. این شرکت آماده است تا چند ماه دیگر از نخستین ابَرخودروی تمام‌الکتریکی خود رونمایی کند.

این قایق مسابقه‌ای که توسط گیوم وردیه طراحی شده است، سال آینده به آب انداخته خواهد شد و سپس در دریا آزمایش خواهد شد. این پروژه که «هایپرسِیل» نام دارد، توسط جیووانی سولدینی، کاپیتان باسابقه، رهبری خواهد شد.

منبع اکو ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا