ببینید| هوا گرم شد؛ چه بنوشیم خنک شویم؟
در روزهای گرم سال که از ماه پایانی فصل بهار در کشور ما آغاز میشود برای تامین آب مورد نیاز بدن، هیچ نوشیدنی جای آب ساده و خنک را نمیگیرد.
پونه شیرازی:هرچقدر هم اسموتیها و شربتهای رنگارنگ وسوسهانگیز باشند، اما ستون اصلی هیدراته ماندن هنوز همان دو اتم هیدروژن و یک اکسیژن است. بیدلیل نیست که متخصصان توصیه میکنند دستکم هر دو ساعت یک لیوان آب بنوشیم و برای تقویت طعم و جبران الکترولیتها هم برشهای لیمو، خیار یا برگ نعناع را به آن اضافه کنیم. اما در کنار نوشیدن چه کنار آب، میوهها و نوشیدنیهای دیگری مانع از تشنگی بدن می شوند؟
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی در این باره میگوید: آب ظرفیت حرارتی بالایی دارد و مناسبترین گزینه برای حفظ بدن در برابر گرما است.آب به تنهایی بهترین گزینه است و افزودن دانههایی مثل خاکشیر و تخمشربتی که بیش از دوبرابر خودشان آب در خود ذخیره میکنند به آبرسانی بدن ما کمک میکنند.
وی میافزاید: میوههای درآب نظیر صیفیجات مثل هندوانه و خربزه بواسطه آبی که دارند خوراکیهای مناسبی برای آبرسانی به بدن هستند.
دکتر هاشمی تاکید میکند: باورهایی در مورد برخی عرقیات وجود دارد که آنها را خنککننده قلمداد میکنند. گرچه خوردن این عرقیات ضرری ندارد و حس خنکی به ما میدهند اما اثر واقعی در خفظ آب بدن ندارند. پس در روزهای گرم سال،آب کافی بنوشید.
منبع خبر آنلاین