ورزشی

عظمت پرسپولیس من را گرفت/ برای فرگوسن جوک تعریف می‌کردم/ امانتی مورینیو هنوز پیشم است

خبرورزشی گردی| سرمربی اسبق تیم ملی ۱۲ سال قبل خاطره بازی جذابی با ما انجام داد.

به گزارش خبر ورزشی، کارلوس کیروش طی دوران حضورش در فوتبال ایران همواره رابطه خوبی با ما داشت.

کارلوس ۲۴ اردیبهشت سال ۱۳۹۲ در مورد برخی افراد و اماکن مشهور فوتبال ایران و جهان حرف‌های جذابی را در قالب خاطره بازی به ما گفت که بد نیست خلاصه آن را دوباره برایتان به رشته تحریر درآوریم:

– گاهی اوقات برای سر الکس فرگوسن در منچستر یونایتد جوک پرتغالی تعریف می‌کردم و او از خنده غش می‌کرد.

– مورینیو در دوره مربیگری بهترین و زرنگ‌ترین شاگرد کلاسم بود. شاید خود ژوزه الان به خاطر نداشته باشد اما تز دانشگاهی او که راجع به ورزش بود، هنوز پیشم امانت است.

– یک بار خبر ورزشی از من کاریکاتور کشید و آن را به خودم هدیه کرد. این تابلو هنوز هم در خانه‌ام است  روزی که از ایران رفتم، آن را با خودم می‌برم. خیلی کار قشنگی است و اتفاقاً خیلی هم شبیه من کشیده شده است. این کاریکاتور من را کنار کوروش کبیر به تصویر کشیده است. شخصی که اتفاقاً به آرامگاهش نیز سر زدم و برایم کاملاً محترم است.

– برای تک تک شهرها و اقوام ایرانی احترام قائل هستم ولی به جرات می‌گویم شیراز بسیار زیبا بود و البته عظمت پرسپولیس( تخت جمشید ) من را گرفت.

عظمت پرسپولیس من را گرفت/ برای فرگوسن جوک تعریف می‌کردم/ امانتی مورینیو هنوز پیشم است

منبع خبر ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا