ورزشی

افشاگری سرمربی اسبق استقلال: بعضی مربیان و بازیکنان روی سکوها پول خرج می‌کنند/ گواردیولا رفت اما مربیان ایرانی می‌خواهند بمانند!

خبرورزشی گردی| سرمربی اسبق استقلال در مقطعی مدعی بود بعضی مربیان و بازیکنان در فوتبال ایران روی سکوها خرج می‌کنند.

به گزارش خبر ورزشی، جواد نکونام بهار سال ۱۳۹۱ آخرین ماه‌های حضورش در لالیگا قبل از پیوستن به استقلال را سپری می‌کرد.

جواد یازدهم اردیبهشت همان سال مصاحبه اختصاصی با خبر ورزشی انجام داد که سر و صدای زیادی راه انداخت. بهتر است به چکیده حرف‌های سرمربی اسبق استقلال در آن گفتگو دوباره نگاه کنیم:

– پپ گواردیولا خودش تصمیم گرفت از بارسلونا برود. دیگر قله‌ای نمانده بود که گواردیولا همراه با بارسا آن را فتح کند ولی ترجیح داد از این تیم برود. دقیقاً برعکس بعضی مربیان ما که ول کن نیستند و از هر ترفندی برای ماندن یا برگشتن استفاده می‌کنند.

-در باشگاههای ایران اطلاعات فوتبالی اعضای هیات مدیره پایین است و بعضی از آنها وقتی می‌بینند مدیرعامل باشگاه مصاحبه تلویزیونی دارد ولی به این افراد توجه نمی‌شود، ناراحت می‌شوند! بعضی از آنها هم می‌گویند فوتبال کثیف است ولی من مانده‌ام که اگر کثیف است چرا پایشان را داخل کثافت می‌گذارند؟ یا اینکه اگر نمی‌دانستند، چرا وقتی متوجه می‌شوند که فوتبال کثیف است، نمی‌روند؟ در برخی تیمها و شهرها که پول دادن به سکوها به وظیفه مدیر، مربی و بازیکن تبدیل شده است!

– از ترکیه و قطر پیشنهاداتی دارم که به لحاظ مالی قابل توجه است اما هنوز برای فصل آینده تصمیم نگرفته‌ام ( نکونام تابستان سال ۹۱ به استقلال پیوست )

افشاگری سرمربی اسبق استقلال: بعضی مربیان و بازیکنان روی سکوها پول خرج می‌کنند/ گواردیولا رفت اما مربیان ایرانی می‌خواهند بمانند!

منبع خبر ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا