خبرورزشی گردی| مهدوی کیا: مثل کریم باقری و علی دایی رفیق پولدار ندارم که پرسپولیس را بخرند!/ من چه کاره ام که برای سرمربی پرسپولیس تعیین تکلیف کنم؟
ستاره اسبق پرسپولیس یک دهه قبل در مورد خریدن این باشگاه به دست هواداران متمول واکنش نشان داده بود.
به گزارش خبرورزشی، مهدی مهدوی کیا نهم اسفند سال ۱۳۹۳ مصاحبهای اختصاصی با خبرورزشی انجام داد و حرفهای جالبی بر زبان آورد که خلاصه آنها را دوباره برایتان به رشته تحریر در آورده ایم:
– به همه مردم ایران بدهکارم و تنها کاری که میتوانم برایشان انجام بدهم این است که کنارشان بایستم تا با من عکس یادگاری بگیرند.
– برای تماشای بازی پرسپولیس مقابل لخویا قطر به ورزشگاه آزادی رفتم. این تصمیم شخصی بود و کسی از طرف باشگاه با من تماس نگرفت. اصلا احتیاجی هم به تماس دیگران نبود.
– من در باشگاه پرسپولیس چه کاره هستم که بگویم حمید درخشان به عنوان سرمربی تیم( در آن مقطع) در سمت خود باقی بماند یا اخراج شود؟
– مثل کریم باقری و علی دایی رفقای پولدار ندارم که پرسپولیس را بخرند ( می خندد)
منبع خبر ورزشی