
۵ ستاره غایب تمرین اول پرسپولیس در قطر
تیم فوتبال پرسپولیس اردوی خود را در کمپ اسپایر دوحه آغاز کرد، اما این شروع با غیبت پنج بازیکن همراه بود.
تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز (تاریخ نامشخص) راهی دوحه شد و اولین جلسه تمرینی خود را در کمپ اسپایر برای آمادهسازی دیدارهای دوستانه پیش رو آغاز کرد. اوسمار ویرا، سرمربی تیم، پیش از آغاز تمرینات، دقایقی با بازیکنان به صحبت پرداخت و برنامهها و نیازهای تیم را به آنها گوشزد کرد.
مارکو باکیچ، ستاره خط هافبک هنوز به قطر نرسیده است و پس از بازگشت، کادر پزشکی وضعیت او را برای صدور مجوز تمرین بررسی خواهد کرد.
محمدحسین صادقی، مجتبی فخریان و یاسین سلمانی؛ این سه بازیکن نیز به دلایل مختلف در دوحه حضور نداشتند. سلمانی منتظر برگزاری جلسه کمیته انضباطی است و فخریان نیز به زودی مقصد قرضی خود را خواهد شناخت.
در سوی دیگر میدان، رضا شکاری هافبک مصدوم پرسپولیس که دیدار مقابل مس رفسنجان را به دلیل درد زانو از دست داده بود، امروز بدون مشکل در تمرین حضور یافت و برای بازیهای دوستانه آماده است.
همچنین، تیوی بیفوما که ظاهراً تمایلی از سوی اوسمار برای ادامه همکاری وجود ندارد، تمرینات خود را انجام داد و باشگاه منتظر دریافت پیشنهاد برای این بازیکن است.
خبر خوب برای کادر فنی، پیوستن ایگور سرگیف، مهاجم ازبکستانی و اولین خرید زمستانی تیم است که طبق اعلام، قرار است از فردا (روز بعد از این گزارش) در تمرینات پرسپولیس حضور پیدا کند.
منبع خبر ورزشی
