ورزشی

یاغی فوتبال روی پرده سینما!

از پوستر فیلم سینمایی “آچارکشی” به کارگردانی محمدامین دوستی رونمایی شد، اثری که با هنرنمایی محمد قاضی، فوتبالیست سابق کشورمان، توجه‌ها را به خود جلب کرده است.

به گزارش خبرورزشی، پوستر فیلم آچارکشی با حضور محمد قاضی بازیکن سابق استقلال و پرسپولیس به کارگردانی محمدامین دوستی رونمایی شد.

در سالیان اخیر چندین بازیکن چون علی انصاریان و پژمان جمشیدی وارد عرصه سینما شده‌اند و اخیرا محمد قاضی هم وارد این عرصه شده است.

از ابتدای امسال فیلمبرداری فیلمی با نام آچارکشی با بازی بهنوش بختاری و مختار ثائقی آغاز شده که در آن قاضی هم به هنرنمایی پرداخته است. چند روز اخیر هم از پوستر این فیلم رونمایی شده که در آن تصویر قاضی وجود دارد.

هنوز از جزئیات این فیلم خبری در دست نیست اما به نظر می‌رسد نقش محمد قاضی چندان هم کوتاه و بی‌اثر نیست.

مارکوپولوی سرخابی‌ها این بار روی پرده نقره‌ای

منبع خبر ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا