پاتریوت چگونه شکار میکند؟
پاتریوت آمریکا به اوکراین ارسال میشود. در این ویدیو، به بهانه این اقدام تازه آمریکا در میانه جنگ روسیه و اوکراین، به بررسی فناوریهای موجود در سامانه پاتریوت پرداخته شده است.
به گزارش اکوایران، دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا با ارسال سامانه دفاعی پاتریوت به اوکراین موافقت کرده است. این اقدام میتواند روی معادلات جنگ میان روسیه و اوکراین اثر بگذارد. برخی از تحلیلگران میگویند با چنین اقداماتی، احتمال موافقت روسیه با صلح پایین میآید و صلح میان دو طرف، دستنیافتنیتر میشود.
فارغ از اثراتی که این سامانه پدافندی یا دفاعی میتواند روی معادله جنگ میان روسیه و اوکراین داشته باشد، چه چیزهایی از فناوریهای موجود در این سامانه میدانیم؟ اصلا چرا این سامانه میتواند وضعیت معادله جنگ را تغییر دهد؟ چه نوع فناوریهای پیشرفتهای در آن قرار دارد؟
فناوریهای جنگی و دفاعی، جزو اصلیترین مسائل در دنیای امروز به شمار میآیند. با وقوع جنگهای مکرر، کشورها به دنبال توسعه بخش دفاعی و نظامی خود هستند.
استارتاپهای مختلف در حوزه دفاعی و نظامی تلاش دارند تازهترین فناوریها را در اختیار کشورها قرار دهند. از طرف دیگر، این فناوریها، پیروز میدان را تعیین میکنند.
سامانه پاتریوت یکی از پیشرفتهترین سامانههای پدافندی یا دفاعی در جهان است. آمریکا این سامانه را ساخته و در اختیار کشورهای دیگر قرار داده است. در حال حاضر هم قرار شده که اوکراین، سامانه پاتریوت را دریافت کند.
هوش دیجیتال نقش مهمی در توسعه و پیشرفت این ابزارهای جنگی و دفاعی دارد. سامانه پاتریوت هم از فناوریهای پیشرفته برخوردار است، از بخش راداری آن گرفته تا بخش موشکیاش، همگی مجهز به تازهترین فناوریهای روز دنیا هستند و به همین دلیل، میتوانند نقش مهمی در جنگ ایفا کنند.
در ویدیوی بالا به جزئیات بیشتری از سامانه پاتریوت پرداخته شده و توضیح داده شده که چه فناوریهایی در این سامانه به کار رفته است.
منبع اکو ایران