ارز دیجیتال

همبرگرهای گیاهی یک گام دیگر به بازار اروپا نزدیک‌تر شد

شرکت مواد غذایی ایمپاسیبل، (Impossible) موفق به دریافت دومین تأییدیه ایمنی غذایی در اتحادیه اروپا شد و این موفقیت گامی مهم به سمت فروش برگرهای گیاهی این شرکت در بزرگترین بازار جهانی گوشت‌های جایگزین است.

به گزارش بلومبرگ، هیات تخصصی سازمان ایمنی غذایی اروپا (EFSA) در زمینه ارزیابی ارگانیسم‌های اصلاح‌شده ژنتیکی، اعلام کرده «سویا لگ‌هموگلوبین» (یک افزودنی در برگرهای Impossible که به نام «هم» شناخته می‌شود) هیچ نگرانی ایمنی ایجاد نمی‌کند. این ماده که موجب ایجاد طعم و بوی مشابه گوشت می‌شود، از طریق یک سویه مخمر اصلاح‌شده ژنتیکی به نام «Komagataella phaffii» (که قبلاً با نام  Pichia pastoris شناخته می‌شد) تولید می‌شود.

این تصمیم ناظر ایمنی اتحادیه اروپا، یک مانع مهم و نهایی در زمینه ایمنی غذایی را برای ورود محصولات Impossible Foods به اروپا برطرف می‌کند؛ بازاری که این شرکت از اواخر سال ۲۰۱۹ به دنبال کسب تأییدیه‌های لازم برای ورود به آن بوده است. اکنون، شرکت باید تأییدیه نهایی «کمیسیون اروپا» و «کشورهای عضو اتحادیه اروپا» را نیز کسب کند.

 

اروپا: بزرگترین بازار محصولات غذایی گیاهی 

اروپا به عنوان بزرگترین بازار برای جایگزین‌های گیاهی گوشت شناخته می‌شود، و تخمین‌ها نشان می‌دهد که فروش محصولات جایگزین گوشت و غذاهای دریایی گیاهی در سال ۲۰۲۳ همچنان در حال رشد است.

photo_2024-11-16_12-35-55

شرکت Impossible Foods در بیانیه‌ای اعلام کرد:  

«نظر مثبت این هفته از سوی EFSA، گامی مهم برای عرضه محصولات Impossible در اروپا محسوب می‌شود. ما از ادامه همکاری با تصمیم‌گیران اتحادیه اروپا برای ارائه محصولات خود به مصرف‌کنندگان اروپایی بسیار هیجان‌زده هستیم.»

 

 

منبع اکو ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button