ورزشی

مهدوی کیا: آقای دایی! یعنی همه ما بی‌غیرت بودیم و فقط جلوی پرسپولیس غیرتی شدیم؟/حرف علی دایی بیشتر از گل پرسپولیس ناراحتم کرد!

خبرورزشی گردی| مهدی مهدوی کیا ستاره فراموش نشدنی پرسپولیس تیم ملی ۱۴ سال قبل مصاحبه‌ای تند علیه علی دایی داشت.

به گزارش خبر ورزشی، مهدی مهدوی کیا زمستان سال ۱۳۸۸ به فوتبال ایران بازگشت اما برخلاف تصور همگان، راهی پرسپولیس نشد و پیراهن استیل آذین را بر تن کرد تا بحث سرد بودن رابطه او با علی دایی (که در آن مقطع سرمربی قرمزپوشان) بود دوباره مطرح شود.

مهدوی کیا طی مصاحبه‌ای با برنامه ۹۰ که ما  آن را ۳۱ فروردین سال ۱۳۹۰ منتشرش کردیم، حرف‌ها و کنایه‌های تندی در مورد علی دایی به کار برد که بد نیست خلاصه آن را به اتفاق هم مرور کنیم:

– در مورد بازی جنجالی پرسپولیس و استیل آذین باید بگویم این مسابقه برای هر دو تیم مهم بود ولی ما هرگز کار اشتباهی انجام ندادیم.

– یکی از بازیکنان پرسپولیس در بازی با استیل آذین با استوک خود به صورت من کوبید به طوری که تا دو روز درد داشتم ولی هیچ اعتراضی نکردم.

-چرا علی دایی به عنوان سرمربی پرسپولیس باید در نشست خبری بعد از مسابقه بگوید بازیکنان استیل آذین در دیدارهای قبلی خود راه می‌رفتند اما در این بازی با تمام قوا می‌جنگیدند؟ علی دایی تاکنون چه بی‌غیرتی از من دیده که می‌گوید بازیکنان استیل آذین در زمین راه می‌رفتند اما مقابل پرسپولیس غیرتی شده بودند؟ این حرف علی دایی یعنی همه ما در بازی‌های قبلی بی‌غیرت بودیم و فقط مقابل پرسپولیس دم از غیرت می‌زنیم؟!

– باور کنید از شنیدن حرف‌های علی دایی بیشتر از گلی که پرسپولیس به استیل آذین زد، ناراحت شدم. شما کدام مربی حرفه‌ای را سراغ دارید که اینطور حرف بزند؟

– وقتی علی دایی در اوایل زمستان سال ۱۳۸۹ استعفا داد همه ما از او حمایت کردیم تا دوباره به پرسپولیس برگشت اما علی حرف‌هایی زد که نمی‌توانیم مقابلش سکوت کنیم.

مهدوی کیا: آقای دایی! یعنی همه ما بی‌غیرت بودیم و فقط جلوی پرسپولیس غیرتی شدیم؟/حرف علی دایی بیشتر از گل پرسپولیس ناراحتم کرد!

منبع خبر ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا