سلامت

علائم جدی حمله قلبی؛ چرا شانس زنده ماندن زنان کمتر است؟

علائم جدی حمله قلبی؛ چرا شانس زنده ماندن زنان کمتر است؟

علائم جدی حمله قلبی؛ چرا شانس زنده ماندن زنان کمتر است؟

حملات قلبی زمانی رخ می‌دهند که جریان خون به قلب توسط تجمع پلاک در عروق کرونر مسدود شود. نادیده گرفتن علائم حمله قلبی در خانم‌ها امری رایج است. طبق آمار، زنان اغلب علی‌رغم مشاهده‌ی علائم هشداردهنده، دیرتر به پزشک مراجعه می‌کنند و شانس زنده ماندن خود را کاهش می‌دهند.

به گزارش خبرآنلاین، ناراحتی‌های قلبی از اصلی‌ترین علل مرگ و میر در ایالات متحده آمریکا به شمار می‌روند و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی برای مردان، زنان و اکثر گروه‌های نژادی و قومی وجود دارد.

بنا به گفته‌ی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها  (CDC)، در هر ۳۶ ثانیه، یک نفر در ایالات متحده بر اثر بیماری قلبی جان خود را از دست  می‌دهد و از هر ۴ مرگ در این کشور، یک مورد به دلیل بیماری‌های قلبی اتفاق می‌افتد (چیزی حدود ۶۵۰,۰۰۰ مرگ در سال فقط در این کشور).

علائم حمله قلبی در زنان

تعدادی از زنان علائمی شبیه به علائم مردان در هنگام بروز آنژین (کمبود جریان خون در عضله قلب به دلیل تجمع پلاک در شریان‌های قلب) یا حمله قلبی دارند. در صورتی که فرد در معرض حمله قلبی باشد، ممکن است علائمی مانند درد قفسه سینه به طور ناگهانی بروز کنند. با این حال، برخی از زنان (و البته مردان) درد در ناحیه قفسه سینه را تجربه نمی‌کنند و به جای آن ممکن است این علائم را داشته باشند: نفس‌تنگی ناگهانی، درد در بازوی چپ یا فک و دندان‌ها، احساس ناراحتی در بالای شکم، از حال رفتن یا غش کردن، حس ناراحتی در قسمت فوقانی کمر.

این علائم گاهی با موارد زیر همراه هستند:

تعریق ناگهانی، سبکی سر و حالت تهوع؛ اگرچه تمام این علائم ممکن است در هر دو جنس ظاهر شود، اما بیشتر در زنان مشاهده می‌شوند. همچنین به ندرت پیش می‌آید دردهای زیر شکم و پشت از علائم حمله قلبی در زنان باشند.

حملات قلبی خاموش در زنان

این احتمال وجود دارد که حمله قلبی در زنان بدون هیچ علامت خاصی اتفاق بیفتد؛ همچنین در برخی از موارد، زنان با علائمی مواجه می‌شوند که رایج نیستند (مثلاً ناراحتی قلبی بدون درد قفسه سینه) و احساس می‌کنند که می‌توانند بدون مراجعه به پزشک، آن را درمان کنند. توجه به چنین علائمی، اهمیت زیادی دارد و در صورت مواجهه با این شرایط، باید به پزشک مراجعه کنید.

منبع: emedihealth 

233233

منبع خبر آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا