وب گردی

سامانه حقوقی وکیل گستر برای ارائه خدمات راه اندازی شد

هزاره سوم، هزاره تحولات شگرف دانش بشری به ویژه در حوزه فناوری دیجیتال است. با رشد و توسعه اینترنت بخش عمده ی فعالیت های اقتصادی تنها در صفحه نمایشگر موبایل کاربران صورت می گیرد. سایر بخش های باقی مانده نیز برای ادامه حیات خود ناگزیر به ورود در این عرصه خواهند بود.

این مهم میسر نمی گردید مگر با شناختی جامع از نیازهای اقشار حقوقی و غیر حقوقی و برنامه ریزی بهینه برای جمع آوری و سازماندهی کلیه ی منابع حقوقی کشور که با به کارگیری افزون بر یک میلیون ساعت کار کارشناسی تخصصی و حرفه ای حقوقی موجبات پیدایش وکیل گستر به نشانی www.vakilgostar.com را فراهم آورده است.

وکیل گستر پاسخگوی طیف وسیعی از کاربران جامعه به ویژه جامعه حقوقی، اعم از دانشگاهیان، وکلا، قضات، مشاورین حقوقی، فارغ التحصیلان حقوقی کشور است. این اَبَر ابزار با ارایه اطلاعات حقوقی، جامع، سریع، صحیح و دقیق، کاربران را از سایر منابع و ابزار حقوقی بی نیاز می سازد.

وکیل گستر امکانی را فراهم آورده تا علاوه بر متخصصین حقوقی، عموم افراد جامعه نیز بتوانند در هر زمان و مکان نیازهای حقوقی خود را اعم از پرسش و پاسخ حقوقی، مشاوره آنلاین و بررسی آنلاین پرونده های حقوقی، حتی قبل از مراجعه به وکیل و طرح دعوی مرتفع نمایند.

وکیل گستر با تقسیم بندی وکلا به حوزه های مختلف تخصصی و احراز کفایت علمی و تجربی وکلای مربوطه پل ارتباطی بین وکلای برگزیده و مردم خواهد شد تا بدین وسیله فناوری نوین را در خدمت جامعه ایرانی قرار دهد.

اگر چه شرکت گام های بلندی را برای تحقق اهداف خود برداشته است؛ این شما عزیزان خواهید بود که با بازخورد و انعکاس نقطه نظرات خود ما را در هر چه بهتر کردن خدمات شهرداد یاور و رهنمون خواهید بود.

وکیل کیست؟

وکیل، شخصی است که برای انجام کار موکل نایب او می شود. وکیـل در حکم واسطه است و اقدامات او برای موکل است. این وکالت می تواند وکالت دادگستری یا وکالت اداری یا … باشد.

وکیل دادگستری می تواند در زمینه های مختلف حقوقی و کیفری قبول وکالت یا ارائه مشاوره نماید.

وکیل دادگستری با داشتن مدرک کارشناسی حقوق، در آزمون وکالت قبول شده و با داشتن پروانه وکالت در مراجع قضایی از حقوق موکل خود دفاع می نماید.

موکل در موردی می تواند به وکیل وکالت دهد که خود شخص موکل بتواند آن را انجام دهد.

از جمله مواردی که وکیل دادگستری وکیل گستر انجام می دهد، وکالت در امور خانواده و طلاق، ملکی، ثبت احوال، کیفری، وصول مطالبات، دیوان عدالت اداری، امور شهرداری

انحلال قرارداد وکالت

  • عزل وکیل توسط موکل
  • فوت یا جنون وکیل یا موکل.
  • سفه وکیل و موکل

اقسام وکالت دادگستری

وکیل انتخابی:

در صورت انعقاد قرارداد بین موکل و وکیل، بحث وکالت انتخابی مطرح شد.

وکیل تسخیری:

در مواردی که دعوای کیفری مطرح باشد، و علی رغم ضروری بودن حضور وکیل، به دلیل امتناع متهم از اخذ وکیل ویا نداشتن بضاعت مالی برای این کار، وکیلی برای دفاع از متهم وارد پرونده نشده باشد، از بین وکلای دادگستری وکیل رایگان برای او گرفته می شود. به این وکیل، وکیل تسخیری می گویند.

وکیل معاضدتی

اگر شخصی برای دفاع از حقوق خود در دعاوی حقوقی نیاز به وکالت داشته باشد، ولی به دلایلی امکان گرفتن وکیل نداشته باشد، با تشخیص عسر و حرج موکل از سوی دادگاه یا تشخیص کمسیون معاضدت کانون وکلا، در این موارد وکیلی به صورت رایگان دفاع از حقوق شخص معسر را برعهده می گیرد. عنوان وکیل یاد شده در این موارد، وکیل معاضدتی است.

آیا من احتیاج به وکیل دارم ؟

گستردگی علم حقوق منجر گشته است همگان به طور وسیع از آن آگاهی نداشته باشند لکن اکثر مردم به نوعی با این علم در زندگی سرو کار دارند از این حیث یک شناخت اجمالی راجع به آن برای نود درصد مردم وجود دارد تا حدی که هریک خود را صاحب نظر در این علم می دانند.

انتخاب وکیل بسیار حائز اهمیت می باشد و بسیاری از موارد ارجاعی به وکلا در واقع اصلا احتیاجی به وکیل نمی باشد و لکن در بسیاری موارد نیز وکیل بسیار مهم بوده و در پرونده تأثیر می گذارد حال باید تشخیص داد در خصوص اینکه در موضوعی خاص احتیاجی به وکیل می باشد یا خیر؟؟؟ باید یک شناخت اجمالی نسبت به موضوع ارجاعی به وکیل توسط موکل وجود داشته باشد تا بتواند تشخیص دهد احتیاج به وکیل هست یا خیر.

بیشتر باید تلاش شود تا در مسائلی که جنبه اثباتی و یا دفاع دارد افراد به وکیل مراجعه نمایند و در اموری که بار اثباتی ندارد و احتیاجی به جدل ندارد به سراغ وکیل نروند. برای مثال برای گرفتن گواهی حصر وراثت هیچ گونه بار اثباتی وجود ندارد در نتیجه توسط خود اشخاص قابل پیگیری است لکن احتیاجی به وکیل نخواهد بود لکن در خصوص بزه فروش مال غیر یا معامله معارض و امثالهم بار اثباتی پرونده بسیار بالاست و احتیاج به لایحه نویسی و دفاع دارد به همین جهت توسط خود اشخاص قابل حل نمی باشد و باید وکیلی وجود داشته باشد تا بتواند این مسائل را حل و فصل نماید.

عناوین مهم حقوقی

ارزیابی و بررسی پرونده های حقوقی

بررسی و ارزیابی پرونده های حقوقی و کیفری توسط وکلای متخصص و باتجربه مجموعه حقوقی دادیار و دریافت پیشنهادهای کاری و مالی از سوی وکلا.

تنظیم اوراق قضايی – دادخواست، شکواییه، لایحه

دادخواست، شکواییه و لایحه را با وکلای پایه یک دادگستری و بصورت کاملا تخصصی تنظیم و به دادگاه مربوطه ارجاع دهید.

اهمیت و نقش وکیل متخصص سرقفلی

پذیرش وکالت دعاوی سرقفلی نیازمند داشتن دانش کافی از قوانین و مقررات خاص سرقفلی می باشد و اخذ مشاوره حقوقی یا وکالت دعاوی سرقفلی به وکیل سرقفلی گروه وکلای دادیار می تواند در رسیدن به نتیجه مطلوبتان کمک کند. وکیل متخصص سرقفلی به دلیل آشنایی و تسلط به قوانین روابط موجر و مستأجر سالهای 56 و 76 باعث تسریع در روند پرونده تان و اخذ نتیجه مطلوب می گردد.

اشتباه در انتخاب عناوین اقامه دعوی

معمولا افراد برای اقامه برخی دعاوی عناوین مناسب آن را پیدا نمیکنند و بعضا بدلیل انتخاب اشتباه موضوع ،دادکاه قرار عدم استماع صادر میکند و هزینه دادرسی پرداخت شده نیز از بین میرود در نهایت اینکه موجب اطاله ی رونددادرسی خواهد شد. توصیه می شود قبل از اقامه دعوا با کارشناسان و وکلای متخصص مشورت کنید.

دعاوی الزام به تنظیم سند رسمی

یکی از مرسوم ترین دعاوی موجود در جامعه امروزی دعاوی الزام به تنظیم سند رسمی است زیرا امروزه با بالا رفتن روند سریع قیمت ها معمولا فروشنده ها از انجام تعهدات خود برای تنظیم سند رسمی خودداری میکنند. دعوای الزام به تنظیم سند رسمی از دعاوی مالی است .این امر در مورد تجدید نظر خواهی در هزینه ابطال تمبر اثر گزار میباشد

تنظیم قرارداد توسط وکیل

تنظیم پیش قرارداد و توافق بین طرفین باشد و سپس به دفترخانه ارائه دهد. قرارداد براساس ماده 10 قانون مدنی و بارعایت شرایط ماده 190 تنظیم کند. به نمایندگی و وکالت از طرفین یا یک طرف در محضر ( دفتر اسناد رسمی ) حاضر شود و کلیه مراحل تنظیم سند و قرارداد را در آنجا انجام دهد. به عنوان مشاور در کنار موکل خود حضور یابد تا در قرار داد شرطی خلاف واقع یا به ضرر موکل خود نوشته نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا