سلامت

زیاد نشستن این بلا را سرتان می‌آورد

زیاد نشستن این بلا را سرتان می‌آورد

زیاد نشستن این بلا را سرتان می‌آورد

تحقیقات نشان می‌دهد که نشستن طولانی‌مدت به‌ویژه هنگام استفاده از تلفن‌ همراه و کامپیوتر باعث درد در گردن می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان؛ محققان در یک مطالعه جدید به این نتیجه رسیدند که نشستن طولانی‌مدت، به‌ویژه زمانی که با استفاده از تلفن‌های همراه و کامپیوترها همراه باشد، می‌تواند خطر درد در ناحیه گردن را به‌طور قابل توجهی افزایش دهد. این یافته‌ها در یک تحلیل متا که شامل داده‌های بیش از ۴۳ هزار نفر از ۱۳ کشور بود، منتشر شده است. 

بر اساس این مطالعه، فقط چهار ساعت نشستن در روز می‌تواند احتمال ابتلا به درد گردن را ۶۰ درصد افزایش دهد و این خطر در صورتی که مدت زمان نشستن به بیش از ۶ ساعت برسد، تا ۹۰ درصد افزایش می‌یابد. زنان و کارکنان اداری به‌ویژه در معرض این مشکل قرار دارند.

از میان انواع فعالیت‌های صفحه‌نمایش‌محور، استفاده از تلفن‌های همراه بیشترین تاثیر را بر بروز درد گردن داشته است (با افزایش ۸۲ درصدی احتمال بروز درد). استفاده از کامپیوتر نیز تاثیر قابل توجهی داشته، در حالی که تماشای تلویزیون ارتباط قابل توجهی با درد گردن نداشت.

محققان اشاره کردند که در محیط‌های کاری، تاثیر نشستن طولانی‌مدت بر درد گردن بیشتر از دانشجویان است. این موضوع به دلیل مدت زمان طولانی‌تر و بار کاری منظم در محل کار است.

این پژوهشگران همچنین بر اهمیت پیشگیری تاکید کرده‌اند و پیشنهاد می‌کنند که با انجام حرکات منظم، تغییر وضعیت بدن، بهبود ارگونومی محیط کار و محدود کردن زمان استفاده از صفحات نمایش، می‌توان خطر ابتلا به دردهای مزمن گردن را کاهش داد و وضعیت کلی سلامتی را بهبود بخشید.

233233

منبع خبر آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا