ورزشی

روز دوم تورنمنت جهان پهلوان عبدالله موحد

تورنمنت جهان پهلوان عبدالله موحد امشب در بابلسر به پایان می رسد.

به گزارش خبرورزشی، نوجوانان آزاد کار کشتی ایران در تورنمنت جهان پهلوان عبدالله موحد به روی تشک رفتند.

دومین روز مسابقات بین المللی کشتی آزاد نوجوانان جام جهان پهلوان عبدالله موحد با رقابت حدود ۱۰۰ کشتی‌گیر داخلی و خارجی در شهرستان بابلسر شروع شد.

در مسابقات پنج وزن دوم این جام، کشتی‌گیران وزن‌های ۴۸، ۵۵، ۶۵، ۸۰ و ۱۱۰ کیلوگرم در روز جمعه ۲۲ فروردین پس از وزن‌کشی با هم سرشاخ خواهند شد.

کشتی‌گیران شرکت کننده در روز دوم مسابقات از کشورهای تاجیکستان، هندوستان و افغانستان به همراه ۱۰ تیم از استان‌های مختلف کشور و یک تیم از شهرستان بابلسر در سالن ورزشی سرداران شهید نوبخت بابلسر در حال برگزاری است.

نفرات برتر پنج وزن دوم این مسابقات جمعه شب مشخص خواهند شد.

روز پنجشنبه ۸۸ کشتی‌گیر در پنج وزن نخست مسابقات بین المللی کشتی آزاد نوجوانان، یادمان جهان پهلوان عبدالله موحد در شهرستان بابلسر با هم رقابت کردند و برترین‌ها نیز مشخص و تجلیل شدند.

این مسابقات که دومین مرحله انتخابی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان ایران نیز محسوب می‌شود، در ۱۰ وزن برگزار می‌شود.

عبدالله موحد، زاده ۲۹ اسفند ۱۳۱۸ در بابلسر با ۶ مدال طلای جهان و المپیک در جایگاه دوم فهرست مشاهیر کشتی ایران بعد از حمید سوریان و جایگاه یازدهم تالار مشاهیر اتحادیه جهانی کشتی برای قهرمانان کشتی آزاد در سده بیستم قرار دارد.

اوج فعالیت ورزشی موحد در سال ۱۹۶۸ و در المپیک مکزیکو سیتی بود که یک مدال طلا برای ایران به‌دست ‌آورد. اما به دلیل آسیب شانه از تکرار این موفقیت در المپیک ۱۹۷۲ بازماند.

این کشتی‌گیر نامی ایران، کمی بعد به آمریکا رفت اما حاضر نشد به مربیگری برای ورزشکاران آن کشور بپردازد چرا که غرورش اجازه نمی‌داد تا فنونی را به شاگردان (آمریکایی) آموزش دهد که علیه کشتی‌گیران ایرانی استفاده کنند.

منبع خبر ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا