ورزشی

حضور بوژوویچ و دالیچ در یک تیم!

میودراگ بوژوویچ سرمربی فعلی استقلال در دوران بازی خود هم‌تیمی زلاتکو دالیچ بوده است.

به گزارش خبرورزشی، میودراگ بوژوویچ، سرمربی صربستانی تیم استقلال هیچ‌گاه بازیکن بزرگی نبوده اما تصاویر جالبی از دوران فوتبال او در شبکه‌های اجتماعی موجود است.

او سابقه حضور در فوتبال آسیا و تیم فوکیوکا ژاپن را دارد و در تیم زیر ۲۱ سال یوگوسلاوی هم بازی کرده اما جالب‌ترین تصویر از او، حضور در تیم بودوتشنوست تیتوگراد یوگوسلاوی (بخش مونته‌نگروی فعلی) است که نشان می‌دهد او زیر نظر استانکو پوکله‌پوویچ فعالیت داشته است.

استانکو پوکله‌پوویچ از موفق‌ترین مربیان کروات است که در نیمه دهه هفتاد به پرسپولیس پیوست و توانست در این تیم یک انقلاب تاکتیکی ایجاد کند. پرسپولیس با حضور او متحول شد و توانست در ایران قهرمان شود. این مساله آن‌قدر باعث اعتبار استانکو شد که او دو مقطع دیگر هم به ایران آمد و سرمربی سپاهان شد اما موفقیت آن‌چنانی به دست نیاورد.

در تصویر مذکور بوژوویچ در ردیف دوم، ایستاده از راست، نفر اول است اما جز او یک سرمربی مشهور دیگر هم در نقش بازیکن حضور دارد. زلاتکو دالیچ، سرمربی موفق کرواسی که با این تیم مقابل دوم و سوم جام جهانی را کسب کرده است.

در شرح این تصویر که یکی از هواداران فوتبال یوگوسلاوی منتشر کرده، جای دالیچ مشخص نیست اما از روی چهره می‌شود حدس زد نفر دوم نشسته از راست زلاتکو دالیچ است.

تصویر مذکور مربوط به سال ۱۹۸۹ (سال ۱۳۶۸) است.

این تیم پس از انحلال یوگوسلاوی نامش به بودوتشنوست پودوگوریکا تغییر کرد و حالا در صدر جدول مونته‌نگرو قرار دارد.

حضور بوژوویچ و دالیچ در یک تیم!

منبع خبر ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا