اقتصاد و سرمایه

تورم نقطه‌ای مواد غذایی از ۴۱ درصد عبور کرد/ قند و شکر رکورددار افزایش قیمت خوراکی‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۴

تازه‌ترین گزارش مرکز آمار ایران درباره شاخص قیمت مصرف‌کننده، نشان می‌دهد که تورم ماهانه مواد غذایی در اردیبهشت به یک درصد است. این شاخص در محاسبات نقطه‌ای و سالانه به‌ترتیب ۴۱.۵ و ۳۱.۳ درصد بوده است.

نوشته تورم نقطه‌ای مواد غذایی از ۴۱ درصد عبور کرد/ قند و شکر رکورددار افزایش قیمت خوراکی‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۴ اولین بار در تجارت نیوز پدیدار شد.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا