بدترین ظرف برای پختن غذا
معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به نتایج آزمایشهای انجامشده، نسبت به استفاده از ظروف تفلون بازسازی شده هشدار داد و تأکید کرد که این ظروف میتواند عامل انتقال مواد سمی به غذای مصرفکنندگان باشد.
به گزارش خبرآنلاین،کلثوم خیرالهی با بیان اینکه در فرآیند بازسازی ظروف تفلون معمولاً نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، افزود: در بسیاری از موارد پوششهای استفادهشده غیراستاندارد و نامطمئن است و در اثر حرارت میتواند ترکیبات مضر را وارد غذا کند.
ایرنا در خبری نوشت:وی ادامه داد: چنانچه پوشش تفلون ظرفی آسیب دیده یا جدا شده باشد، بههیچوجه نباید دوباره مورد استفاده قرار گیرد زیرا تماس مواد غذایی با فلز پایه میتواند باعث آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلایندههای خطرناک شود.
معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو با تأکید بر ضرورت آگاهیرسانی عمومی ادامه داد: ظروف بازسازی شده که مجدد وارد بازار میشود، بهطور معمول فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی لازم است و استفاده از آنها بهشدت سلامت مصرفکنندگان را تهدید میکند.
خیرالهی از مردم خواست هنگام خرید ظروف تفلون، دقت کافی را داشته باشند و صرفاً از محصولات دارای مجوز معتبر و با پوشش سالم استفاده کنند و در صورت بروز آسیب در پوشش ظرف، بلافاصله آن را از چرخه مصرف خارج کنند.
۲۲۳۲۱۷
منبع خبر آنلاین