فرهنگ و هنر

بخش «هنر فاخر ملی» جشنواره تجسمی فجر آغاز به کار کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از روابط عمومی هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر؛ آیین افتتاحیه بخش “هنر فاخر ملی” هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با حضور نادره رضایی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از هنرمندان تجسمی و دست اندرکاران جشنواره عصر روز جمعه ۳ اسفند در موزه گرافیک باغ موزه نگارستان برگزار شد.

در دیدار معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهرام کلهرنیا دبیرکل هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر به همراه امیر طهماسبی کیوریتور آثار نگارگری و خوشنویسی او را همراهی و توضیحاتی را ارائه کردند.

محتوا بر تکنیک غلبه دارد

محسن آقامیری یکی از هنرمندان حاضر در بخش “هنر فاخر ملی” در حاشیه افتتاحیه این بخش عنوان کرد: امسال در دوره هفدهم جشنواره بیشتر از اساتید دعوت به ارسال کارهایشان شد و آثار نگارگری و خوشنویسی حاضر جزو آثار جدید بودند. برگزاری این رویداد و نمایشگاه‌ها در هر شکلی غنیمت است و می‌دانم که بسیاری از جوانان دوست دارند یک دیوار خالی فرصت داشته باشند تا آثارشان را برای مخاطبان به نمایش بگذارند.

بخش «هنر فاخر ملی» جشنواره تجسمی فجر آغاز به کار کرد

وی با اشاره به یک خلا در هنرهای تجسمی عنوان کرد: توصیه من همیشه به شاگردانم و هنرمندان جوان این بوده است که به سراغ مثنی سازی نروند. من اگر بخواهم اثری شبیه به کاری در دوره تیموری طراحی کنم قطعا تجربه زیسته هنرمند آن دوران را ندارم. امیدوارم بچه‌ها در دوران معاصر خود به طراحی روی بیاورند. یکی از مضرات فضای مجازی متاسفانه بمباران اطلاعاتی بوده است و با یک جستجوی ساده در اینترنت هزاران تهذیب یا اثر هنری دیگر را برای هنرمندان جوان نمایش داده می‌شود. این خود مانع از خلاقیت می‌شود. شاید به لحاظ تکنیکی هنرمندان رشد کرده باشند اما اعظمی از کار محتواست. البته که تکنیک هم از محتوا مواظبت می‌کند اما هنرمندان جوان باید فرزند زمان خود باشند.

اصل ماجرای هنر

فریده اشرفی هنرمند نگارگر حاضر در بخش “هنر فاخر ملی” جشنواره هفدهم نیز درباره دو اثر خود که در این بخش شرکت دارد، توضیح داد: یکی از کارهای من در این نمایشگاه مثنی سازی از مکتب مشترک ایران و هند است و اثر دیگرم تهذیب است که کاری کاملا شخصی است.

وی افزود: برگزاری دوره هفدهم جشنواره هنرهای تجسمی به شکل غیررقابتی نکات مثبت و منفی خود را با هم داشت اما من به شخصه به رقابت اهمیت زیادی نمی‌دهم و بیشتر به احساسم درباره هنر دقت دارم. هنرمند باید بر هنرش متمرکز باشد و این اصل ماجراست.

۵۷۵۷

خبرآنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا