ببینید| هوا گرم شد؛ چه بنوشیم خنک شویم؟
در روزهای گرم سال که در کشور ما از آخرین ماه بهار آغاز می شود، هیچ نوشیدنی جایگزین آب ساده و خنک نمی شود تا آب مورد نیاز بدن را تامین کند.
پونه شیرازی: مهم نیست که اسموتی ها و شربت های رنگارنگ چقدر وسوسه انگیز هستند، ستون اصلی هیدراته ماندن همچنان همان دو اتم هیدروژن و یکی از اتم اکسیژن است. بی دلیل نیست که کارشناسان توصیه می کنند حداقل هر دو ساعت یک بار یک لیوان آب بنوشیم و برش هایی از لیمو، خیار یا برگ نعناع را به آن اضافه کنیم تا طعم آن بهتر شود و الکترولیت ها دوباره پر شوند. اما چه میوه ها و نوشیدنی های دیگری غیر از آب می تواند از تشنگی بدن جلوگیری کند؟
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی در این باره می گوید: آب ظرفیت گرمایی بالایی دارد و مناسب ترین گزینه برای محافظت از بدن در برابر گرما است. آب به تنهایی بهترین گزینه است و افزودن دانه هایی مانند شنبلیله و دانه های شنبلیله که بیش از دو برابر خود آب ذخیره می کنند، به هیدراته شدن بدن ما کمک می کند.
وی می افزاید: میوه های آبکی مانند صیفی جات مانند هندوانه و طالبی به دلیل آبی که دارند از غذاهای مناسب برای آبرسانی به بدن و سلامتی آن هستند.
دکتر هاشمی تاکید می کند: درباره برخی گیاهان که خنک کننده محسوب می شوند، باورهایی وجود دارد. اگرچه خوردن این گیاهان مضر نیست و حس خنکی به ما می دهد، اما تاثیر واقعی در حفظ آب در بدن ندارند. پس در روزهای گرم سال آب کافی بنوشید.
منبع خبر آنلاین