سلامت

ببینید| هوا گرم شد؛ چه بنوشیم خنک شویم؟

در روزهای گرم سال که در کشور ما از آخرین ماه بهار آغاز می شود، هیچ نوشیدنی جایگزین آب ساده و خنک نمی شود تا آب مورد نیاز بدن را تامین کند.

 

پونه شیرازی: مهم نیست که اسموتی ها و شربت های رنگارنگ چقدر وسوسه انگیز هستند، ستون اصلی هیدراته ماندن همچنان همان دو اتم هیدروژن و یکی از اتم اکسیژن است. بی دلیل نیست که کارشناسان توصیه می کنند حداقل هر دو ساعت یک بار یک لیوان آب بنوشیم و برش هایی از لیمو، خیار یا برگ نعناع را به آن اضافه کنیم تا طعم آن بهتر شود و الکترولیت ها دوباره پر شوند. اما چه میوه ها و نوشیدنی های دیگری غیر از آب می تواند از تشنگی بدن جلوگیری کند؟

دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی در این باره می گوید: آب ظرفیت گرمایی بالایی دارد و مناسب ترین گزینه برای محافظت از بدن در برابر گرما است. آب به تنهایی بهترین گزینه است و افزودن دانه هایی مانند شنبلیله و دانه های شنبلیله که بیش از دو برابر خود آب ذخیره می کنند، به هیدراته شدن بدن ما کمک می کند.

وی می افزاید: میوه های آبکی مانند صیفی جات مانند هندوانه و طالبی به دلیل آبی که دارند از غذاهای مناسب برای آبرسانی به بدن و سلامتی آن هستند.

دکتر هاشمی تاکید می کند: درباره برخی گیاهان که خنک کننده محسوب می شوند، باورهایی وجود دارد. اگرچه خوردن این گیاهان مضر نیست و حس خنکی به ما می دهد، اما تاثیر واقعی در حفظ آب در بدن ندارند. پس در روزهای گرم سال آب کافی بنوشید.

منبع خبر آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا