سلامت

ببینید| ماکارونی چطور کشنده می‌شود؟

ماکارونی؛غذای مورد علاقه کودکان چگونه بلای جانشان می‌شود؟

به گزارش خبرآنلاین، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با اشاره به خبر فوت دو کودک بدنبال مسمومیت با مصرف ماکارونی توضیح می‌دهد: ماکارونی بدلیل وجود نشاسته و تخم مرغ در ترکیب‌اش محیط مناسبی برای رشد میکروب‌هاست. میکروبی بنام باسیلوس سرئوس بشدت می‌تواند برای انسان ابجاد مسمومیت کند. برای پیشگیری از وقوع این عارضه نباید بیش از یک ساعت بیرون یخچال و بیش از یک تا دو روز در داخل یخچال نگهداری شود. مصرف ماکاروتی مانده برای کودکان که سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند می‌تواند با خطر بیشتری همرا باشد. اما نکته مهم‌تر آنکه استفاده از سس‌های آماده ماکارونی بدون جوشاندن کنسرو آن می تواند با خطر مسمومبت همراه باشد. البته خطر مسمومیت و کشندگی با باکتری موجود در ماکارونی بسیار کم است و نباید باعث نگرانی زیاد بین مردم شود.

منبع خبر آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا