ایدههای جسورانه مخترع جوانی که با هوش مصنوعی جلوی نفرتپراکنی را گرفت
اکوایران: قلدربازی در شبکههای اجتماعی پدیدهای نسبتا رایج است که بسیاری از نوجوانان و حتی بزرگسالان را تهدید میکند. در این ویدیو به یک نوآوری برای مقابله با این پدیده پرداخته شده است.
به گزارش اکوایران، فضای مجازی و شبکههای اجتماعی مستعد ایجاد ناامنی است. گاهی یک جمله یا یک حرف در این فضا، آسیبهای روانی بزرگی را به کاربران وارد میکند.
تریشا پرابهو، کارآفرین ۲۴ سالهای است که در نوجوانی با یک داستان تراژیک، به فکر ایدهآی نوآورانه افتاد.
او داستان نوجوانی ۱۲ ساله را شنید که مورد قلدربازی مجازی واقع شده بود و بابت تکرار این موضوع، اقدام به خودکشی کرده بود.
این داستان، تریشا را تحت تاثیر قرار داد و تصمیم گرفت راهکاری برای مقابله با قلدربازی در فضای مجازی ارائه کند. نتیجه این کار، راهاندازی اپلیکیشن «ریتینک» بود، یعنی «بازاندیشی».
در واقع این برنامه از کاربران میخواهد پیش از انتشار پیام خود در فضای مجازی، درباره آن بازاندیشی کنند. در صورتیکه در پیام این افراد، موردی وجود داشته باشد که منجر به قلدرمآبی در فضای مجازی شود، پیامی برای آنها ارسال خواهد شد که میپرسد: «آیا مطمئن هستید که میخواهید این حرف را بزنید؟» جالب اینجاست که بیش از ۹۰ درصد از کاربران با مشاهده این پرسش، از ادامه روند و انتشار پیام خود منصرف میشوند.
تریشا پرابهو که از سال ۲۰۱۳ این اپلیکیشن را راهاندازی کرده، کتابی هم در این زمینه نوشته و سعی دارد افراد را نسبت به شهروندیِ دیجیتال و مسئولیتهای آن آگاه کند. او اصرار دارد که محیطی امن در فضای مجازی به وجود آورد.
در ویدیوی بالا با استارتاپ «ریتینک» و تحولاتی که ایجاد کرده تا کاربران مسئولانه و محترمانه در فضای مجازی رفتار کنند، بیشتر آشنا میشوید.
منبع اکو ایران