ورزشی

استقلال جام حذفی را باخت، سرمربی آبی‌ها برکنار شد!/ یک پرسپولیسی منصوریان را به آرزویش رساند!

۹ سال قبل در چنین روزی اتفاقی رخ داد که تاریخ استقلال و زندگی ورزشی دو استقلالی را دستخوش تغییر کرد.

به گزارش خبر ورزشی، ناکامی استقلال در فینال جام حذفی سال ۹۵ موجب شد مدیران وقت این باشگاه تصمیم به برکناری سرمربی خود بگیرند.

استقلال که لیگ پانزدهم را از دست داده بود، نهم خرداد سال ۹۵ در خرمشهر به مصاف ذوب آهن رفت تا برگزار کننده فینال جام حذفی باشد و دستش از دومین کاپ آن فصل کوتاه نماند اما سرنوشت به گونه دیگری برای آبی‌پوشان رقم زده شد.

شکست و برکناری سرمربی استقلال

استقلال با پرویز مظلومی به مصاف ذوب آهن رفت. تیمی که یحیی گل محمدی هدایت آن را بر عهده داشت و عملاً این مسابقه به تقابل دو سرمربی آبی و قرمز تبدیل شده بود. بازی در پایان وقت‌های قانونی و اضافی با تساوی بدون گل تمام شد تا کار به ضربات پنالتی کشیده شود و در ضیافت پنالتی‌ها ذوب آهن توانست استقلال را با حساب پنج بر چهار شکست بدهد.

همان ناکامی کافی بود تا ۲۴ ساعت بعد، پرویز مظلومی با وجود اینکه یک سال دیگر از قراردادش باقی مانده بود، از سمت سرمربیگری استقلال برکنار شود.

برآورده شدن آرزوی منصوریان

استقلال باخت و پرویز مظلومی رفت اما یحیی گل محمدی بازیکن و سرمربی اسبق پرسپولیس که در آن مقطع هدایت سبز پوشان اصفهانی را بر عهده داشت، به واسطه همین پیروزی نه تنها یک جام دیگر کسب کرد بلکه عملاً موجب شد نیمکت استقلال دستخوش تغییر شده و علیرضا منصوریان بازیکن اسبق آبی‌پوشان پایتخت به بزرگ‌ترین آرزوی ورزشی خود دست یابد و اواخر خرداد سال ۹۵ حکم سرمربیگری استقلال را به نامش بزنند. قطعاً اگر استقلال نهم خرداد سال ۱۳۹۵ قهرمان جام حذفی می‌شد، زندگی پرویز مظلومی و علیرضا منصوریان مسیر دیگری پیدا می‌کرد.

منبع خبر ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا