فرهنگ و هنر

استاد با تجربه‌ای تازه در یک نمایشگاه/ ابراهیم حقیقی: شعر و خط فارسی را هم از این آثار حذف کنیم؛ باز هم ایرانی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،او افزود: برای نخستین بار در نقاشی‌هایم از جوهر در کنار اکرولیک استفاده کردم و ابعاد آثارم نسبت به گذشته بزرگتر شده است. شیوه کارم برای خلق این نقاشی‌ها به این شکل بود که ابتدا براساس حسی که داشتم نقاشی می‌کشیدم و بعد سر فرصت می‌گشتم و شعر مناسبی برای آن نقاشی انتخاب می‌کردم و می‌نوشتم. همچنین آثارم این مجموعه به مرور آبستره شده‌اند.

این طراح پیشکسوت ادامه داد: در ابتدا با شعرهای نیما شروع کردم و بعد به سراغ شعرهای حافظ و سعدی رفتم شعرهایی که بیشترشان را در خاطر داشتم. به نظرم اگر تنها از شعرهای یک شاعر انتخاب می‌کردم، بیننده کمتر به استقلال هر اثر فکر می‌کرد و همه آثار را در کلیت می‌دید.
حقیقی درباره رنگ‌های زنده و درخشانی که برای خلق آثار این مجموعه استفاده کرده گفت: زمانی که این مجموعه را شروع کردم خودم از حال روحی خوبی داشتم و دلم می‌خواست این حال خوب را با انتخاب این رنگ‌های درخشان با مخاطبان آثارم به اشتراک بگذارم.
این هنرمند در ادامه خاطر نشان کرد: زمانی که این مجموعه را خلق کردم هرگز به ویژگی‌های ایرانی بودن آثارم فکر نمی‌کردم اما در نهایت مخاطبانی که آثارم را دیده‌اند بر این باورند که اگر شعر و خط فارسی را از این آثار حذف کنیم باز هم مشهود است که این آثار توسط یک هنرمند ایرانی خلق شده‌اند.
 

ابراهیم حقیقی گرافیست، نقاش، عکاس متولد ۱۳ مهر ۱۳۲۸ تهران و فارغ التحصیل دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران در سال ۱۳۵۴ است. 
وی طی سال‌ها فعالیت خود را در بخش‌های مختلف طراح صحنه فیلم و سریال، تیتراژ فیلم‌های سینمایی، مدیریت هنری و طراحی جلد کتاب، ساخت فیلم، طراحی پوستر، عکاسی، نقاشی و هنرهای بصری متمرکز کرده است.
 

ابراهیم حقیقی: در نقاشی تجربه جدیدی کرده‌ام

طراحی صحنه و تیتراژ فیلم‌های سربداران، سلطان و شبان، گزارش یک قتل، زیر پوست شهر، انیمیشن علی کوچولو، شب دهم، کیف انگلیسی، مدار صفر درجه، شهرموش‌ها، گزارش یک قتل، ‌ای ایران، نرگس، روسری آبی، گیلانه، دختری با کفش‌های کتانی، من ترانه ۱۵ سال دارم و سه زن بخشی از کارهای این هنرمند است.
طراحی بیش از ۲۰۰ جلد کتاب و نشریه و برگزاری ده‌ها نمایشگاه در کنار دریافت جوایز متعددی همچون جایزه صدسالگی سینما، جایزه تقدیر ویژه داوران برای پوستر(همه انسان‌ها برابرند) بلژیک و برنده جایزه بهترین آنونس فیلم (جاده‌های سرد) از ششمین جشنواره فیلم فجر از دیگر فعالیت‌های این هنرمند است. 
نمایشگاه نقاشی‌های ابراهیم حقیقی جمعه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۶ تا ۲۰ در نگارخانه سهراب افتتاح می‌شود و تا ۲۳ اردیبهشت ادامه دارد.
این گالری یکشنبه‌ها تعطیل است و سایر روزها می‌توان از ساعت ۱۱ تا ۲۰ از آن بازدید کرد.

۲۴۴۵۷

خبرآنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا