ورزشی

ادعای تاریخی مدیرعامل اسبق پرسپولیس: همه تلاشمان را می‌کنیم تااستقلال قهرمان شود!/ به ۳۰ میلیون پرسپولیسی در فدراسیون توهین کردند

پرسپولیس ۱۳ سال قبل در اواخر فروردین با یک ماجرای انضباطی بزرگ مواجه شده بود.

به گزارش خبر ورزشی، نیمه تمام ماندن بازی پرسپولیس- داماش در دور برگشت لیگ یازدهم و فحاشی گروهی از تماشاگران به تیم داوری موجب شد فدراسیون فوتبال از طریق ارکان انضباطی خود وارد عمل شده و بازی را سه بر صفر به سود داماش اعلام کند.

این حکم برای اوج‌گیری عصبانیت محمد رویانیان مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس کافی بود و مصاحبه‌ای از او در روز بیست و سوم فروردین سال ۱۳۹۱ داخل خبر ورزشی منتشر شد که سر و صدای بسیار زیادی به پا کرد. بد نیست دوباره نگاهی به حرف‌های رویانیان داشته باشیم:

– علی کفاشیان مانند پلیسی است که دزد را می‌بیند اما فریاد می‌زند: کمک! خود ایشان در صحبت با ما گفتند بازیکنان پرسپولیس هیچ توهینی به داور نکردند.

– آقایان ۲ امتیاز از ما کم کرده و بازی را هم سه بر صفر به سود داماش اعلام می‌کنند. در واقع با احتساب جدال پرسپولیس- سپاهان که ما را خلع سلاح کردند، ۸ امتیاز از پرسپولیس گرفتند.

– در بازی استقلال- تراکتور ۱۰ هزار صندلی شکسته می‌شود و هیچ اتفاقی نمی‌افتد ولی نوبت به پرسپولیس که می‌رسد، همه قانونمند می‌شوند. این حکم در واقع توهین به ۳۰ میلیون پرسپولیسی بود و از آن نمی‌گذرم. قضیه را تا انتها دنبال می‌کنم و اگر از طریق فدراسیون به نتیجه نرسم، سراغ وزیر خواهم رفت. مطمئن باشید حتی اگر قرار به رفتن من شود، تنها نمی‌روم و خیلی‌ها را با خودم می‌برم.

– پرسپولیس در کورس قهرمانی لیگ یازدهم قرار ندارد و آرزوی ما این است که استقلال به عنوان یک تیم پرطرفدار قهرمان لیگ برتر شود. این خواسته ماست و همه تلاشمان را می‌کنیم تا استقلال قهرمان شود!

ادعای تاریخی مدیرعامل اسبق پرسپولیس: همه تلاشمان را می‌کنیم تااستقلال قهرمان شود!/ به ۳۰ میلیون پرسپولیسی در فدراسیون توهین کردند

منبع خبر ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا