اختلال گسترده در پیامرسانهای ایتا و بله
طبق اعلام پیامرسانهای ایتا و بله، بهدلیل نگهداری مرکز داده، دسترسی کاربران از نیمهشب تا ۹ صبح جمعه قطع بود.
به گزارش اکوایران، بر اساس اعلام رسمی پیامرسانهای ایتا و بله، به دلیل انجام عملیات نگهداری در مرکز داده میزبان این دو سرویس، دسترسی کاربران از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد تا ۹:۰۰ صبح روز جمعه دوم خردادماه قطع خواهد بود.
پیامرسان ایتا در اطلاعیهای که دیروز منتشر کرد، اعلام نمود که از بامداد جمعه دوم خرداد به مدت حدود ۹ ساعت، به دلیل انجام عملیات فنی در مرکز داده، دسترسی کاربران به این پیامرسان قطع خواهد شد.
این عملیات از ساعت ۰۰:۰۰ آغاز شده و تا ساعت ۹:۰۰ صبح ادامه خواهد داشت. در این بازه زمانی، کاربران امکان استفاده از پیامرسان ایتا را نخواهند داشت.
مدیریت ایتا ضمن اطلاعرسانی درباره این قطعی موقت، از کاربران خواست با صبر و شکیبایی، این اختلال کوتاهمدت را تحمل کنند. آنها همچنین تأکید کردند که تلاش میشود خدمات هرچه سریعتر و با حداقل وقفه به حالت عادی بازگردد.
در حال حاضر، پیامرسان بله به حالت عادی بازگشته است، اما اختلال در پیامرسان ایتا همچنان ادامه دارد.
منبع اکو ایران