ارز دیجیتال

اختلال گسترده در پیام‌رسان‌های ایتا و بله

طبق اعلام پیام‌رسان‌های ایتا و بله، به‌دلیل نگهداری مرکز داده، دسترسی کاربران از نیمه‌شب تا ۹ صبح جمعه قطع بود.

به گزارش اکوایران، بر اساس اعلام رسمی پیام‌رسان‌های ایتا و بله، به دلیل انجام عملیات نگهداری در مرکز داده میزبان این دو سرویس، دسترسی کاربران از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد تا ۹:۰۰ صبح روز جمعه دوم خردادماه قطع خواهد بود.

پیام‌رسان ایتا در اطلاعیه‌ای که دیروز منتشر کرد، اعلام نمود که از بامداد جمعه دوم خرداد به مدت حدود ۹ ساعت، به دلیل انجام عملیات فنی در مرکز داده، دسترسی کاربران به این پیام‌رسان قطع خواهد شد.

این عملیات از ساعت ۰۰:۰۰ آغاز شده و تا ساعت ۹:۰۰ صبح ادامه خواهد داشت. در این بازه زمانی، کاربران امکان استفاده از پیام‌رسان ایتا را نخواهند داشت.

مدیریت ایتا ضمن اطلاع‌رسانی درباره این قطعی موقت، از کاربران خواست با صبر و شکیبایی، این اختلال کوتاه‌مدت را تحمل کنند. آن‌ها همچنین تأکید کردند که تلاش می‌شود خدمات هرچه سریع‌تر و با حداقل وقفه به حالت عادی بازگردد.

در حال حاضر، پیام‌رسان بله به حالت عادی بازگشته است، اما اختلال در پیام‌رسان ایتا همچنان ادامه دارد.

 

 

منبع اکو ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا