ورزشی

تونل زمان| بازیکن سرشناس پیراهن پرسپولیس را پاره کرد و رفت/ شک نکنید گلم سالم بود وگرنه پرسپولیسی‌ها اعتراض می‌کردند!

دقیقا ۳۰ سال قبل در چنین روزی جدال استقلال و پرسپولیس در حالی با نتیجه مساوی تمام شد که استقلالی‌ها هنوز حسرت مردود اعلام‌شدن گل خود را می‌خورند.

در هشتم دی ۱۳۷۴ استقلال و پرسپولیس که رقابت تنگاتنگی برای کسب عنوان قهرمانی پیکارهای لیگ آزادگان داشتند، مقابل یکدیگر صف‌آرایی کردند تا جدال برگشت را برگزار کنند.

مسابقه رفت دو تیم با برتری سه بر یک استقلال تمام شده و البته اعتراض شدید پرسپولیسی‌ها نسبت به داوری را هم در پی داشت اما ۸ دی ۱۳۷۴ دو تیم در حالی جدال برگشت را برگزار کردند که منصور پورحیدری هدایت استقلال را بر عهده داشت و استانکو پابلوکوویچ هم سکاندار پرسپولیس بود. مردانی که حالا هر دو مسافر آسمان شده‌اند.

تساوی و حسرت گل مردود اعلام‌شده استقلال

کیفیت آن مسابقه که ۸ دی ۱۳۷۴ برگزار شد، در قیاس با اغلب دربی‌های دهه ۷۰ پایین‌تر بود اما انصافا به مراتب بهتر از دیدارهای چند سال اخیر این دو تیم بوده است. جدالی که در نهایت با نتیجه مساوی بدون گل خاتمه یافت اما استقلالی‌ها هنوز حسرت گلی را دارند که مهدی پاشازاده وارد دروازه پرسپولیس کرد ولی تیم داوری آن را مردود دانست!

کمک داور اول پرچم خود را به نشانه آفساید بالا برد و داور وسط که اهل سوریه بود هم نظر او را تایید کرد تا استقلال از گل محروم شده و نتواند دربی را ببرد. پاشازاده سال‌ها بعد در این رابطه به خبرنگار ما گفت: آن گل کاملا درست بود و نمی‌دانم چرا داوران مردود اعلامش کردند! یکی از بهترین روش‌ها برای این‌که بدانید گل شما درست بوده یا نه، رفتار بازیکنان تیم مقابل است. وقتی من با ضربه سر دروازه پرسپولیس را باز کردم هیچ کدام از بازیکنان این تیم به سمت داور نرفته و اعتراض نکردند چون خودشان قبول داشتند در شرایط کاملا درستی دروازه آن‌ها باز شده است اما ناگهان کمک داور اول پرچم زد و آفسایدی را اعلام کرد که حتی باعث تعجب خود پرسپولیسی‌ها هم شده بود.

پاره کردن پیراهن و خداحافظی از پرسپولیس

یکی از اتفاقات مهمی که در این دیدار به وقوع پیوست، رفتار عجیب مرتضی کرمانی‌مقدم، ملی‌پوش اسبق پرسپولیس بود. هنگامی که در نیمه دوم تابلوی تعویض برای او بالا رفت، کرمانی مقدم که از تصمیم استانکو بسیار عصبانی شده بود، از سمت دیگری خارج شد و پیراهن خود را پاره کرد! رفتاری که به شدت باعث ناراحتی گروهی از هواداران پرسپولیس شد. البته کرمانی مقدم بعدا اذعان کرد که هیچ تعمدی در کارش نبوده و ناخودآگاه دست به چنین کاری زده است.

منبع خبر ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا