
تغییر بزرگ در قلب پرسپولیس؟/ اقدام احتمالی اوسمار برای ریکاوری روحی یک بازیکن
اوسمار ویرا، سرمربی پرسپولیس در آستانه دیدار حساس مقابل گلگهر سیرجان احتمالا دست به یک تغییر بزرگ در ترکیب اصلی سرخپوشان بزند.
به نظر میرسد سروش رفیعی، کاپیتان دوم تیم که در بازی قبلی مرتکب اشتباهی سرنوشتساز شده بود، برای بازیابی شرایط ذهنی، از ابتدا در زمین حضور نخواهد داشت.
تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیست و یکم لیگ برتر میهمان گلگهر سیرجان خواهد بود و طبق گزارشها اوسمار برنامهای ویژه برای ترکیب تیمش دارد. محتملترین تغییر، نیمکتنشینی سروش رفیعی، کاپیتان دوم تیم است.
این تصمیم پس از آن گرفته میشود که رفیعی در جریان بازی هفته گذشته مقابل ملوان، با دادن یک ضربه پنالتی منجر به شکست سرخپوشان شد.
هدف اصلی ویرا از این اقدام، فراهم کردن فرصت ریکاوری ذهنی برای این بازیکن کلیدی عنوان شده است. با این فرض، انتظار میرود محمد خدابندهلو که در بازی قبلی به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شده بود، در ترکیب اصلی جایگزین رفیعی شود و علی علیپور، کاپیتان اصلی تیم بازوبند کاپیتانی را در مصاف با گلگهر به بازو ببندد.
منبع خبر ورزشی
